روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید زیادی بر مردمیسازی اقتصاد دارند و باید به نیازهای شرکتهای دانشبنیان نوپا توجه ویژه شود. وی افزود: همین شرکتهای نوپا هستند که منجر به افزایش جدی تعداد شرکتهای دانشبنیان میشوند.
دهقانی با اشاره به ویژگیهای دیگر شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: داراییهای نامشهود شرکتهای دانشبنیان بعضاً چندین برابر داراییهای مشهود سایر شرکتهای بزرگ است، اما از آنجایی که نظامی ساختارمند و مشخص، برای ارزشگذاری چنین داراییهایی در نظام بانکی کشور وجود ندارد، باید به سمت اصلاح این ساختار ارزشگذاری و ارزیابی برویم.
«البرز محمدی» مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون، نیز در این نشست، به نقشآفرینی مؤثر در حوزه کسبوکارهای کوچک اشاره کرد و گفت: ایجاد این صندوقها عمر طولانی ندارد و در کشور ما بیش از دو دهه از عمر آنها میگذرد، اما توانستهاند نقشآفرینی خوبی را در حوزه کسبوکارهای خُرد و کوچک ایجاد کنند. وی تصریح کرد: کسبوکارهای خرد و متوسط ریشه اقتصاد ملّی هستند که با حمایت و توسعه این کسبوکارها میتوان گامهای بسیاری را برای رشد و توسعه اقتصاد ملّی برداشت.
محمدی خاطرنشان کرد: صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون تا به امروز نقش حمایتگری را در احیای اقتصادی کسبوکارهای تعاونی به خصوص در بخش تولیدی دانشبنیان ایفا کرده است و با توجه به ظرفیت خود توانسته است نقش مهمی در پایداری این شرکتها داشته باشد. وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک میان صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون، صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک، افزود: این صندوق در نظر دارد با انعقاد تفاهمنامه همکاری گامهای مؤثری برای پیشرفت و حمایت از شرکتهای تعاونی دانشپایه، کارآفرین، تولیدی، نوآور و خلاق در راستای تقویت زیستبوم نوآوری در بخش تعاون بردارد.
پایان خبر/