بخش‌ های تولیدی

جذب سرمایه‌گذاری در بخش‌ های تولیدی کشور

ابراهیم بازیان گزارشی از فعالیت‌های شستا در دولت سیزدهم ارائه کرد و اظهار داشت: امروز ضروری‌ترین مساله کشور رشد تولید و اقتصاد است که بدون سرمایه‌گذاری انجام نمی‌شود؛ در این زمینه باید برنامه‌ریزی کنیم تا سرمایه‌های سرگردان را به سمت تولید سوق دهیم. وی افزود: یکی از مشکل‌هایی که در مجموعه شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار داریم وجود سرمایه‌های سرگردان است که باید با یکپارچه‌سازی سرمایه‌ها به دنبال افزایش سرمایه و تزریق در بخش تولید باشیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی عنوان کرد: سرمایه‌گذاری در یک دوره پنج‌ساله سود را بیش از ۵ برابر افزایش می‌دهد که نیاز یک افق محیا برای توسعه در حوزه سرمایه‌گذاری هستیم.

بازیان با بیان اینکه شرکت شستا باهدف سرمایه‌گذاری به بازنشستگان تعلق دارد، گفت: درصدد هستیم تا با ایجاد ارزش‌افزوده، ذخایر بازنشستگان و بین نسلی را افزایش دهیم. وی تأکید کرد: وظیفه ما در هلدینگ‌ها و شرکت‌ها، حفظ، ارتقا و رونق تولید با تکیه‌بر تولید دانش‌بنیان است. در شستا به دنبال شعار «یک گام به‌پیش» هستیم تا سهم سرمایه را در حوزه‌های مختلف افزایش دهیم و یک‌قدم بالاتر به نهاد حکمرانی کشور در اقتصاد کمک کنیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با اشاره به فناوری‌های جدید و رونمایی از محصول‌های دانش‌بنیان& گفت: در مجموعه‌های شستا به عرصه‌های دانش‌بنیان با تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که بیان داشتند «تولید، ستون فقرات اقتصاد» ورود کردیم. بازیان عنوان کرد: اقتصاد ما باید تاب‌آور، مستقل، غیر وابسته و مؤثر باشد؛ ازاین‌رو ما محصولاتی در شستا در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، دارویی و سایر موارد به تولید رساندیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) با بیان اینکه شرکت شستا با ظرفیت تولید ۳۰ محصول و بیش از ۲۰ محصول استراتژیک در ۱۷ صنعت فعال است، گفت: این شرکت سهم ۴ درصدی صادرات و یک درصد تولید ناخالص ملی را داراست. وی ابراز داشت: شستا با تمرکز در حوزه کسب‌وکارها در دو بخش عمده اقتصادی از جمله تولید و خدمات فعال است. این شرکت در بخش تولید بیش از ۸۰ درصد و در خدمات ۲۰ درصد فعالیت دارد.

بازیان با اشاره به شرکت‌های زیرمجموعه گفت: این نهاد با ١۵٣ شرکت فعال کنترلی و ۱۰۰ شرکت غیر مدیریتی در عرصه اقتصاد کشور و درآمد ۸۰ درصد ریالی و ۲۰ درصد ارزی، در ۱۱ درصد سهم بازار سرمایه حضور جدی دارد. به گفته وی، شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی دارای ۹ هلدینگ در حوزه‌های مختلف است و سهم بالایی از ۱۰ تا ۷۰ درصد در تولیدات کشور دارد.

پایان خبر/

برچسب‌ها
آژانس کسب و کار (19) اخبار کسب و کار (8) اخبار کسب و کار ایران (6) استراتژی بازاریابی (11) استراتژی کسب و کار (10) اشتغال آفرینی (16) اشتغال زایی (22) اشتغال پایدار (7) اقتصاد ایران (14) اقتصاد دانش بنیان (9) اقتصاد دیجیتال (7) ایجاد اشتغال (24) ایده کسب و کار (5) بازاریابی دیجیتال (7) بازاریابی و فروش (5) بازاریابی کسب و کار (16) باشگاه مشتریان (7) برنامه کسب و کار (13) برندسازی کسب و کار (7) بهبود فضای کسب و کار (11) توسعه کارآفرینی (8) توسعه کسب و کار (20) حمایت از کسب و کار (8) دولت سیزدهم (13) راه اندازی وب سایت کسب و کار (5) راه اندازی کسب و کار (27) راه اندازی کسب و کار خانگی (5) رشد تولید (6) رشد و توسعه کسب و کار (20) رشد کسب و کار (35) رونق تولید (7) شرکت های دانش بنیان (8) شورای عالی کار (7) طرح کسب و کار (6) مجوزهای کسب و کار (5) مدیریت ارتباط با مشتری (17) مدیریت کسب و کار (46) مشاور کسب و کار (12) نرخ بیکاری (6) وزارت کار (21) کسب و کار آنلاین (9) کسب و کار الکترونیک (6) کسب و کار ایران (25) کسب و کار اینترنتی (8) کسب و کار دیجیتال (5)