محمد تقی انزانپور، درباره آخرین وضعیت بندر چند منظوره امیرآباد و اهداف این بندر در سال آینده، اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت اسمی تخلیه و بارگیری بندر امیرآباد معادل 7.5 میلیون تن که عملکرد تخلیه و بارگیری بندر از ابتدای سال جاری تا کنون حدود 3 میلیون تن بوده است. وی ادامه داد: ظرفیت استفاده از 10 اسکله همزمان در بندر امیرآباد وجود دارد و امیدوار هستیم بتوانیم ظرفیت عملیاتی بندر را طی سال آینده به 3.5 میلیون تن برسانیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: توسعه تجارت بندر دیگر هدف مهم تبیین شده در بندر امیرآباد است و همه تلاش خود را به کار خواهیم بست تا بتوانیم شاهد جذب حداکثری بار در بندر باشیم.
انزانپور با اشاره به اینکه رونق تخلیه و بارگیری ارتباط مستقیم به تجهیزات بندری دارد، اعلام کرد: تامین و توسعه تجهیزات بندری در بندر امیرآباد در دستورکار قرار گرفته است و برخی تجهیزات که جزء تعهدات شرکت اپراتور است با پیگیری سازمان بنادر و دریانوردی تامین شده و چند دستگاه دیگر تجهیزات شرکت از بنادر جنوبی در حال انتقال است؛
همچنین برخی تجهیزات نیز در بندر وجود داشته اما در اختیار بندر نبوده نیازمند بهسازی و بازسازی است. به گفته وی نگاه به حمل و نقل دریایی باید تغییر پیدا کند زیرا انتقال بار از مسیر دریا در شرایطی که بسیاری از مرزهای زمینی احتمال و امکان بسته شدن دارند، می تواند معضل بزرگ اقتصاد کشور را در حوزه حمل و نقل، حل کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت تولید به منظور افزایش میزان صادرات از دیگر برنامه های بندر است، عنوان کرد: افزایش میزان صادرات و واردات از طریق بندر امیرآباد در دستورکار قرار دارد و باید با حل معضلات و مشکلات کارخانجات تولیدی و بهره مندی هرچه بهتر از ظرفیت بخش خصوصی، بهبود وضعیت صادرات و واردات را رقم بزنیم.
انزانپور ادامه داد: صادرات میوه و مرکبات به عنوان یک تجربه جدید در سال 1401 مدنظر قرار گرفت و از اهداف اصلی رونق وضعیت کشاورزی و باغداری در استان طی سال آینده خواهد بود که به طور حتم با افزایش میزان صادرات، شاهد افزایش میزان درآمد ارزی خواهیم بود.
پایان خبر/