برندسازی دیجیتال

برندسازی دیجیتال چگونه باعث رشد کسب و کار می شود

تحول دیجیتال برندها را به دنیای دیجیتال آورد. با بیش از  4.66 میلیارد کاربر فعال اینترنت در سراسر جهان، این احتمال وجود دارد که شخصیت شما نیز آنلاین باشد. و برای جذب آن‌ها به کسب‌وکارتان، باید روی یک  استراتژی برندینگ مستحکم  متمرکز بر دیجیتال، یا روی یک استراتژی برندسازی دیجیتال حساب کنید.

برندسازی دیجیتال، توسعه فرآیند اصلی برندسازی است که برای همه مشاغل ضروری است. در اصل، برندسازی به معنای انتقال دقیق ارزش‌های اصلی خود به مشتریان است، بدون اینکه در این فرآیند به شدت مورد توجه قرار گیرد .فرآیند برندسازی در سطوح مختلفی از جمله عناصر فیزیکی مانند لوگو، تبلیغات و بسته بندی انجام می شود.هر جنبه یک برند باید به سایر جنبه‌ها وارد شود و پیامی منسجم و منطقی را ایجاد کند که واضح و آسان باشد.

با این حال، عناصر غیر ملموس برندسازی نیز بر برند یک شرکت تأثیر می گذارد. هنگامی که برندینگ خوب به درستی انجام شود، عناصر بسیاری را به اشتراک می گذارد، از جمله اینکه یک شرکت چه چیزی را نشان می دهد، عواملی که آنها را برجسته می کند، ارزش ها و ایده آل ها و مشتری عالی برای یک برند. نام برند نامناسب می تواند باعث شود یک شرکت برای افراد نامناسب یا بخشی از صنعت که خدمات یا محصولات آنها را قدردانی نمی کنند بازاریابی کند.

نام کسب و کار دیجیتال همان چیزی است که نشان می دهد. به جای تمرکز بر عناصر فیزیکی، روی عوامل آنلاین، وب سایت ها، تبلیغات دیجیتال، ویدیوهای آنلاین و موارد دیگر تمرکز می کند. قبل از گسترش نام برند خود به حوزه دیجیتال، درک ویژگی ها و ویژگی های مختلف بسیار مهم است. بسیاری از این عناصر با برند غیر دیجیتال به اشتراک گذاشته می شوند و می توانند با سهولت نسبی در حوزه دیجیتال گسترش یابند.

ویژگی های برندسازی دیجیتال

عناصری که این نوع برندسازی را تشکیل می دهند مشابه عناصری هستند که برای انواع استاندارد استفاده می شود. با این حال، این جنبه‌ها به یک محیط دیجیتال منتقل می‌شوند که انتشار و اشتراک‌گذاری آنها را آسان‌تر می‌کند . و تعداد انگشت شماری از عناصر منحصر به فرد نیز وجود دارد، اگرچه لیست زیر 100 درصد جامع نیست:

  • لوگوی برند: برندسازی دیجیتال مستلزم ادغام لوگوی کسب و کار، رنگ های مربوط به آن و هر عنصر دیگری است که با این لوگو و طراحی کلی آن مطابقت دارد.
  • صفحات فرود: همه برندسازی آنلاین مستلزم استفاده از یک صفحه فرود با کیفیت بالا است که به وب سایتی منتهی می شود که به راحتی قابل پیمایش است و برای خواننده آموزنده است.
  • پیام‌رسانی قوی: هر جنبه‌ای از حضور دیجیتال باید پیام‌هایی را برای مصرف‌کننده بفرستد و به آنها اجازه دهد بدانند یک شرکت چه چیزی را نشان می‌دهد و چرا اهمیت دارد.
  • راهنمای موتورهای جستجو: بهینه سازی موتورهای جستجو بخش مهمی از برندسازی دیجیتال است که از کلمات کلیدی با کیفیت بالا برای افزایش توانایی آنها برای یافتن آنلاین استفاده می کند.
  • محتوای خوب نوشته شده: محتوای وب سایت شما باید به خوبی نوشته شده باشد و در خدمت هدفی از جمله ارسال پیام های برندینگ ثابت باشد. نوشتن آن کار ساده‌ای نیست، بنابراین می‌توانید این کار را با برون‌سپاری قطعات نوشتاری خود بهبود بخشید .
  • رسانه‌های اجتماعی: بدون حضور قوی در رسانه‌های اجتماعی، برندسازی دیجیتال روی پای خود مرده است و باعث می‌شود یک شرکت موفق نشود.

چرا برندسازی دیجیتال مهم است؟

برندسازی دیجیتال موثر پیام برند شما را در یک محیط دیجیتالی که به سرعت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، منتقل می‌کند. به زودی، خرید دیجیتال و آنلاین از خرید در فروشگاه پیشی خواهد گرفت و اهمیت این برند را بیشتر می‌کند. حتی در حال حاضر، برندسازی دیجیتال خوب:

  • به مخاطبان بسیار بیشتر از حد معمول دسترسی پیدا کنید
  • مستقیماً به صفحه وب فروش خود متصل شوید
  • پتانسیل بازاریابی خود را بهبود بخشید و گسترش دهید
  • به طور خاص بر روی مخاطبان اصلی خود تمرکز کنید
  • تصویری بسازید که مطابق با باورهای اصلی شما باشد
  • با مشتریان روابطی ایجاد کنید که فراتر از خرید و فروش است
  • نام کسب و کار خود و باورهای اصلی آن را سریعتر پخش کنید

اجزای یک استراتژی برندسازی دیجیتال موفق

اگر علاقه مند به ایجاد یک استراتژی جدید برندسازی دیجیتال برای کسب و کار خود هستید، باید بر آنچه که براین 4 مورد  تمرکز کنید، از جمله:

  • پیام‌رسانی شفاف: هر جنبه دیجیتالی شرکت شما باید به سمت ارسال یک پیام ثابت و واضح باشد که مشتریان شما به راحتی آن را درک کنند.
  • ثبات: اگر از ارزش‌های اصلی خود به‌عنوان یک شرکت خیلی دور شوید و ناسازگار به نظر بیایید، هیچ تلاشی برای برندسازی دیجیتال موفقیت‌آمیز نیست.
  • مراقبت: سعی کنید شرکت خود را تا حد امکان برای مشتریان خود دلسوز جلوه دهید، زیرا این امر به شما کمک می کند تا احساس همدلی و نزدیکی بیشتری داشته باشید .
  • رویکرد اول مشتری: برندسازی شما باید به طور مستمر به دنبال تأکید بر نیازهای مشتریان باشد تا اطمینان حاصل شود که آنها را به درستی برآورده می کنید.

تفاوت بین بازاریابی دیجیتال و برندسازی دیجیتال چیست؟

دیجیتال مارکتینگ و برندسازی دیجیتال تا حدودی از نظر هدف مشابه هستند اما یکسان نیستند. دیجیتال مارکتینگ از برخی جهات رویکرد فعال تری است که به طور مستمر به دنبال مشتریان جدید و ترغیب آنها به خرید خدمات یا محصولات یک شرکت است . تبلیغات در سایت‌های رسانه‌های اجتماعی، ویدیوهای دیجیتال مختلف و بسیاری موارد دیگر، همگی جنبه‌هایی از رویکرد بازاریابی دیجیتال را نشان می‌دهند. هنگامی که به درستی انجام شود، یک فرآیند بازاریابی دیجیتال عالی تا حد امکان غیر تهاجمی احساس می شود.

با این حال، برندسازی دیجیتال ظریف‌تر است و به دنبال سخنرانی به بیننده نیست، بلکه به دنبال تعامل با آنهاست و در عین حال به روش‌های بازاریابی دیجیتال نیز کمک می‌کند. برندسازی با ایجاد این پیام که بازاریابی به گسترش آن کمک می کند، الهام بخش بازاریابی دیجیتال است. بنابراین به یک معنا، برندسازی دیجیتال هدف محرک و هدف ماموریتی است که همه تلاش‌های بازاریابی دیجیتال را متحد می‌کند .زمانی که برندینگ خوب به درستی انجام شود، می تواند وفاداری طولانی مدت یا حتی مادام العمر مشتری را ایجاد کند که به موفقیت بیشتر کسب و کار کمک می کند.

جمع بندی

حصول اطمینان از اینکه برندسازی دیجیتال به اندازه کافی برای اطمینان از موفقیت کلی کسب و کار انجام می شود، حیاتی است. متخصصان بازاریابی باید رویکرد خود را با رویکرد حرفه ای های برندسازی هماهنگ کنند . برندسازی دیجیتال را می توان به شیوه ای کارآمد و منطقی برای نیازهای آن انجام داد .

بسیار مهم است که اطمینان حاصل شود که همه این تلاش‌ها برای برندسازی به آرامی و به‌گونه‌ای اجرا می‌شوند که برای کاری که یک کسب‌وکار انجام می‌دهد طبیعی به نظر می‌رسد. تولید یک فرآیند برندسازی دیجیتال قوی مستلزم درک مراحل ذکر شده در اینجا و دانستن نتایجی است که باید انتظار داشت. بسیاری از روش‌های برندسازی ممکن است به زمان نیاز داشته باشند تا کاملاً مؤثر واقع شوند، که نیازمند صبر و درک ماهرانه زمان‌بندی بین روش‌های بازاریابی و برندسازی است .

انتهای مطلب/ منبع

برچسب‌ها
آژانس کسب و کار (19) اخبار کسب و کار (8) اخبار کسب و کار ایران (6) استراتژی بازاریابی (11) استراتژی کسب و کار (10) اشتغال آفرینی (16) اشتغال زایی (22) اشتغال پایدار (7) اقتصاد ایران (14) اقتصاد دانش بنیان (9) اقتصاد دیجیتال (7) ایجاد اشتغال (24) ایده کسب و کار (5) بازاریابی دیجیتال (7) بازاریابی و فروش (5) بازاریابی کسب و کار (16) باشگاه مشتریان (7) برنامه کسب و کار (13) برندسازی کسب و کار (7) بهبود فضای کسب و کار (11) توسعه کارآفرینی (8) توسعه کسب و کار (20) حمایت از کسب و کار (8) دولت سیزدهم (13) راه اندازی وب سایت کسب و کار (5) راه اندازی کسب و کار (27) راه اندازی کسب و کار خانگی (5) رشد تولید (6) رشد و توسعه کسب و کار (20) رشد کسب و کار (35) رونق تولید (7) شرکت های دانش بنیان (8) شورای عالی کار (7) طرح کسب و کار (6) مجوزهای کسب و کار (5) مدیریت ارتباط با مشتری (17) مدیریت کسب و کار (46) مشاور کسب و کار (12) نرخ بیکاری (6) وزارت کار (21) کسب و کار آنلاین (9) کسب و کار الکترونیک (6) کسب و کار ایران (25) کسب و کار اینترنتی (8) کسب و کار دیجیتال (5)