6 راه برای بهبود مهارت های کارآفرینی

در اقتصاد امروزی، کارآفرینی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک انتخاب محبوب برای کسانی است که به دنبال تغییر شغل هستند. چه در حال راه اندازی یک کسب و کار جدید از ابتدا باشید و چه به دنبال بهبود کسب و کار فعلی خود هستید، راه های زیادی برای بهبود مهارت های کارآفرینی شما وجود دارد.

مهم نیست که برخی افراد به شما چه می گویند، مهارت های کارآفرینی را می توان آموخت. در حالی که برخی از افراد ممکن است با یک موهبت طبیعی برای کسب و کار متولد شوند، این بدان معنا نیست که بقیه ما محکوم به شکست هستیم. اگر ایده خوبی برای کسب و کار دارید، چند کار کلیدی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا خود را برای موفقیت آماده کنید.

کارآفرین کیست؟

یک کارآفرین طرز فکر متفاوتی دارد و جرأت می کند کالایی را خارج از قاعده راه اندازی کند. به زبان ساده، ما ممکن است آن را یک تاجر مشتاق بنامیم که آماده است تا مشکلات را به جان بخرد و در زمان مناسب اقدام کند. در نتیجه، کارآفرین از قیمت آن لذت می برد و به کل فرآیند راه اندازی یک کسب و کار خلاق کارآفرینی می گویند.

کارآفرینی به دلایل زیادی یک انتخاب شغلی عالی است. آزادی خلاقانه، درجه بالایی از کنترل و پتانسیل کسب درآمد زیاد را امکان پذیر می کند. با این حال، این شغل برای همه نیست، زیرا به عنوان یک کارآفرین موفق، باید ترکیبی از مهارت‌ها، از جمله حل خلاقانه مشکلات، توانایی ریسک کردن را داشته باشید.

با این حال، بسیاری از مردم فکر می کنند که کارآفرینی فقط در مورد راه اندازی کسب و کار شماست، اما این تنها بخش کوچکی از معادله است. شما همچنین باید مهارت هایی برای راه اندازی و توسعه کسب و کار خود داشته باشید. چندین راه وجود دارد که می توانید مهارت های کارآفرینی خود را بهبود بخشید. بنابراین، مهم نیست که در کدام دسته قرار می گیرید، همیشه راه هایی وجود دارد که بتوانید مهارت های کارآفرینی خود را بهبود بخشید. در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید اعمال کنید.

1.به جوامع در صنعت خود بپیوندید

پیوستن به جوامع در صنعت شما یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مهارت‌های شماست. این به شما امکان می دهد از کارآفرینان دیگر بیاموزید و در مورد ایده های خود بازخورد دریافت کنید. علاوه بر این، این فرصت را به شما می دهد تا با مشتریان و شرکای بالقوه ملاقات کنید. شما می توانید جوامع مفید را با جستجوی آنها در رسانه های اجتماعی یا با بازدید از وب سایت ها و وبلاگ هایی که در صنعت شما تخصص دارند پیدا کنید. این جوامع می توانند مشاوره و پشتیبانی ارزشمندی ارائه دهند. اگر هیچ دوستی در این صنعت ندارید، عضویت در یک انجمن استارتاپی یا اتاق بازرگانی را در نظر بگیرید. علاوه بر این با درگیر شدن در جامعه، می‌توانید از آخرین روندها و پیشرفت‌های صنعت خود مطلع شوید.

2. سواد مالی داشته باشید

برای موفقیت به عنوان یک کارآفرین، باید سواد مالی داشته باشید. بنابراین، داشتن یک پایه مالی قوی به شما کمک می کند تا به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید. شما باید بدانید که چگونه پول خود را مدیریت کنید و تصمیمات خوبی بگیرید. این بدان معناست که قادر به خواندن صورت های مالی و درک نکات و نکات، داشتن توانایی انتخاب بهترین مولد پول برای کار با تیم خود و تولید انواع مختلف، درک قراردادهای سرمایه گذاری و بسیاری موارد مهم دیگر است.

3. به مربیان با تجربه گوش دهید

ذهنی باز داشته باشید و برای یادگیری از کسانی که آنجا بوده اند و این کار را انجام داده اند، وقت بگذارید. علاوه بر این، مربیان باتجربه می توانند راهنمایی هایی در مورد چگونگی شروع و رشد یک کسب و کار با استفاده از مهارت های درآمد بالا ارائه دهند. راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد و برخی از محبوب ترین روش ها شرکت در رویدادهای استارتاپی، ملاقات با مربیان موفق و کسب اطلاعات است.

بسیاری از کارآفرینان موفق از افرادی یاد گرفته اند که قبلاً به صدر رشته خود رسیده اند. این کارآفرینان موفق آنچه را که آموخته اند گرفته و در کسب و کار خود به کار گرفته اند. این کارآفرینان با نگاه کردن به موفقیت‌ها و شکست‌های خود، یاد گرفتند که چه چیزی مؤثر است و چه چیزی مفید نیست و شروع به ایجاد کسب‌وکار موفق خود کردند.

4. تا جایی که می توانید بخوانید

برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، باید در مورد موضوعات مختلف آگاهی داشته باشید. هرچه بیشتر بدانید، برای راه اندازی و راه اندازی کسب و کار خود مجهزتر خواهید بود. تا جایی که می توانید درباره راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار برای بهبود مهارت های خود مطالعه کنید. چند کتاب خوب وجود دارد که می تواند به شما در بهبود مهارت های خود به عنوان یک کارآفرین کمک کند. برخی از این کتاب‌ها عبارتند از: استارت‌آپ ناب اثر اریک ریس، قدرت قصد نوشته وین دایر و میلیونر فست‌لین اثر ام جی دیمارکو. همه این کتاب ها مملو از توصیه های خوب هستند و به شما کمک می کنند تا کارآفرین بهتری شوید.

5. بیش از حد به وعده های خود عمل کنید

انجام بیش از حد وعده های خود برای موفقیت به عنوان یک کارآفرین ضروری است. وقتی به مشتری یا مشتری خود تعهد می دهید، مطمئن باشید که می توانید آن را دنبال کنید. عمل به وعده های خود نشان می دهد که شما قابل اعتماد و قابل اعتماد هستید و به ایجاد اعتماد و ارتباط با مشتریان خود کمک می کند. این به این معنی است که در برنامه خود بمانید و مطمئن شوید که نتیجه نهایی همان چیزی است که شما می‌گویید. مردم اگر بدانند آنچه را که می گویید انجام خواهید داد، بیشتر به شما احترام خواهند گذاشت.

6. انضباط شخصی را تمرین کنید

تمرین انضباط شخصی و تعیین اهداف از مهارت های کلیدی کارآفرینی است. این توانایی متمرکز ماندن و باانگیزه ماندن است، حتی زمانی که کار سخت می شود. بدون آن، به راحتی می توان منحرف شد یا به طور کلی تسلیم شد. خوشبختانه، تعدادی کار وجود دارد که می توانید برای بهبود انضباط خود انجام دهید. یادگیری نحوه برخورد با انتقادات و شکست ها یکی دیگر از مهارت های مهم است. در نهایت، همیشه به یادگیری و ایجاد شبکه با دیگر کارآفرینان ادامه دهید.

جمع بندی

در نتیجه، یک کارآفرین موفق مستلزم ترکیبی منحصر به فرد از مهارت ها است. شما باید بتوانید فرصت ها را شناسایی کنید، دانش مالی لازم برای راه اندازی کسب و کار خود را داشته باشید، در راه حل یابی خلاق باشید و به کار خود علاقه مند باشید. همچنین باید بتوانید سخت کار کنید و با شکست های اجتناب ناپذیری که برایتان پیش می آید مقابله کنید. با توسعه این مهارت ها، می توانید شانس موفقیت خود را به عنوان یک کارآفرین افزایش دهید.

انتهای مطلب/ منبع

برچسب‌ها
آژانس کسب و کار (19) اخبار کسب و کار (8) اخبار کسب و کار ایران (6) استراتژی بازاریابی (11) استراتژی کسب و کار (10) اشتغال آفرینی (16) اشتغال زایی (22) اشتغال پایدار (7) اقتصاد ایران (14) اقتصاد دانش بنیان (9) اقتصاد دیجیتال (7) ایجاد اشتغال (24) ایده کسب و کار (5) بازاریابی دیجیتال (7) بازاریابی و فروش (5) بازاریابی کسب و کار (16) باشگاه مشتریان (7) برنامه کسب و کار (13) برندسازی کسب و کار (7) بهبود فضای کسب و کار (11) توسعه کارآفرینی (8) توسعه کسب و کار (20) حمایت از کسب و کار (8) دولت سیزدهم (13) راه اندازی وب سایت کسب و کار (5) راه اندازی کسب و کار (27) راه اندازی کسب و کار خانگی (5) رشد تولید (6) رشد و توسعه کسب و کار (20) رشد کسب و کار (35) رونق تولید (7) شرکت های دانش بنیان (8) شورای عالی کار (7) طرح کسب و کار (6) مجوزهای کسب و کار (5) مدیریت ارتباط با مشتری (17) مدیریت کسب و کار (46) مشاور کسب و کار (12) نرخ بیکاری (6) وزارت کار (21) کسب و کار آنلاین (9) کسب و کار الکترونیک (6) کسب و کار ایران (25) کسب و کار اینترنتی (8) کسب و کار دیجیتال (5)