مراکز خرید

چرا مراکز خرید ممکن است به زودی منسوخ شوند

برندهای بزرگ سال‌هاست که برای رقابت با شرکت‌های کسب و کار الکترونیکی دست و پنجه نرم می‌کنند. رقابت با سهولت خرید آنلاین از قبل به اندازه کافی سخت بود، و سپس همه گیری این روند را تسریع کرد. زیرا مردم خریدهای بیشتری را در خانه انجام می دادند. پس آینده مراکز خرید چیست؟

چرا مراکز خرید در حال منسوخ شدن هستند

کارشناسان مدت‌هاست که نابودی مراکز خرید را پیش‌بینی می‌کنند، اما همه‌گیری COVID-19 ممکن است آخرین میخ را بر تابوت زده باشد. بسیاری از صاحبان مراکز خرید در بدهی غرق شده اند، زیرا همه گیری آن ها را مجبور به بستن درهای خود برای ماه ها یا برای همیشه کرد.  

1.خرید آنلاین آسان تر است

خرید آنلاین آسان تر از بازدید از فروشگاه است، به خصوص اگر به دنبال کالایی هستید که یافتن آن دشوار است. حتی اگر نتوانید نام دقیق محصول و برند مورد نظر خود را تعیین کنید، معمولاً یافتن محصولات مشابه از طریق فروشگاه های آنلاین ساده است. این اغلب خریدهای آنلاین را مقرون به صرفه تر و آسان تر از خریدهای سنتی در فروشگاه می کند. به این واقعیت اضافه کنید که پولی را برای بنزین خرج نمی کنید یا سلامت خود را با حضور در میان جمعیت به خطر نمی اندازید، خریدهای آنلاین حتی جذاب تر می شوند.

2. خرید آنلاین بیشتر اجتماعی است

خرید آنلاین کسب ‌و کارها را در مقابل مخاطبان بسیار هدفمند قرار می‌دهد، بنابراین جای تعجب نیست که فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر همگی جنبه کسب و کار الکترونیک دارند. به‌علاوه، وقتی محصولات در رسانه‌های اجتماعی ویروسی می‌شوند و بررسی‌های آنلاین مردم را به سمت خرید راهنمایی می‌کند، تجربه خرید حتی بدون خرید حضوری، ذاتاً اجتماعی‌تر می‌شود.

3. فروشگاه های آنلاین خدمات منحصر به فردی به مشتریان ارائه می دهند

یکی از دلایلی که یک خریدار ترجیح می دهد شخصاً از یک فروشگاه بازدید کند، خدمات مشتری است. به همین دلیل است که بسیاری از کسب و کارهای الکترونیکی از چت های زنده برای فروشگاه های آنلاین خود استفاده می کنند. نمایندگان آنلاین هستند تا با مشتریان تعامل داشته باشند و بدون نیاز به حضور رو در رو به سؤالات مربوط به یک محصول خاص یا سایر نگرانی ها پاسخ دهند. بسیاری از کسب‌ و کارهای آنلاین دارای صفحات پرسش‌های متداول هستند که در آن مصرف‌کنندگان می‌توانند به سرعت به سؤالات عمومی پاسخ دهند.

چگونه فروشگاه ها می توانند کسب و کار الکترونیک را در آغوش بگیرند

فروشگاه هایی که با موفقیت از تغییر کسب و کار الکترونیک جان سالم به در برده اند، این کار را با سازگاری انجام دادند. این شرکت‌ها به جای مقاومت در برابر این تغییر، راه‌هایی برای ادغام فروشگاه‌های آنلاین و آفلاین خود و ایجاد تجربه‌ای بی‌نظیر برای خریداران پیدا کردند. بیایید به چند استراتژی برای پذیرش کسب و کار الکترونیک در کسب و کار خود نگاه کنیم.

1.یک برند کسب و کار الکترونیک بسازید

شما می خواهید یک نام تجاری کسب و کار الکترونیک ایجاد کنید که هم مکمل برند فعلی شما باشد و هم شما را از رقبا در فضای آنلاین متمایز کند. اطمینان حاصل کنید که پیام شرکت شما هم در فروشگاه ها و هم در وب سایت کسب و کار الکترونیک شما سازگار است. پیشنهادات محصول خود را هماهنگ کنید و در عین حال در نظر بگیرید که کدام اقلام ممکن است مشتریان را بیشتر به عنوان محصولات انحصاری آنلاین یا فقط در فروشگاه جذب کنند. به طور مداوم روند عادات خرید آنلاین مصرف کنندگان را مطالعه کنید و آماده باشید تا مطابق با آن تنظیم کنید.

2. گزینه های متعددی برای تحقق ارائه دهید

یکی از مزایای داشتن هر دو جنبه کسب و کار این است که می توانید گزینه های متعددی برای تحقق آن ارائه دهید. به عنوان مثال، وقتی مشتریان یک محصول را در وب سایت شما خریداری می کنند، می توانند آن را به خانه خود ارسال کنند یا از فروشگاه شما تحویل بگیرند. شما در حال انجام یک سفارش آنلاین هستید اما به مشتریان یادآوری می کنید که یک مکان فیزیکی نیز دارید.

3. برای همه چیز از یک سیستم استفاده کنید

شما می‌توانید از یک مجموعه نرم‌افزاری جامع برای مدیریت تمام اجزای کسب ‌و کارتان استفاده کنید، حتی اگر به فروش آنلاین بپردازید. علاوه بر ویژگی‌های سنتی، CRM، ابزارهای برنامه‌ریزی منابع سازمانی، ماژول CPQ (پیکربندی، قیمت، قیمت‌گذاری) و یک پورتال وب وجود دارد که می‌توانید برای مشتریان شخصی‌سازی کنید.

4. وارد شبکه های اجتماعی شوید

رسانه های اجتماعی یک راه عالی برای ایجاد روابط با مشتریان و نمایش آنها در معرض محصولات شما هستند. با شناسایی اینکه مخاطب هدف شما از کدام کانال استفاده می کند شروع کنید. اگر هیچ یک از مشتریان شما در TikTok نیستند، دلیلی ندارد که شما هم باشید. هنگامی که بهترین پلتفرم را تعیین کردید، می توانید یک حساب کاربری ایجاد کنید و با مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید و در نهایت آنها را به پیشنهادات آنلاین و آفلاین خود هدایت کنید. اگر نتایج فوری را مشاهده نکردید، ناامید نشوید. رسانه های اجتماعی یک بازی طولانی است و برای ایجاد مخاطب زمان می برد.

چگونه کسب و کار خود را در مرکز خرید پر رونق نگه دارید

بسیاری از مصرف‌کنندگان هنوز از جنبه‌های خرید آنلاین و حضوری لذت می‌برند، بنابراین این دو گزینه ممکن است به همزیستی یا ادغام برای ایجاد یک تجربه همه‌کانالی ادامه دهند. اگر فروشگاهی در مرکز خرید دارید، در اینجا چند راه وجود دارد که می‌توانید به رشد آن کمک کنید:

  • یک تجربه برای مشتریان خود ایجاد کنید. بهترین راه برای حفظ بازدید مشتریان از فروشگاه فیزیکی شما، ارائه تجربه ای است که نمی توانند آنلاین پیدا کنند. شما می توانید رویدادهای جامعه را میزبانی کنید، به مشتریان نوشیدنی و تنقلات ارائه دهید، و کارشناسانی را که می توانند مشاوره خرید سفارشی را به هر مشتری ارائه دهند، معرفی کنید. به دنبال راه هایی باشید که آمدن به فروشگاه خود را به یک تجربه خاص تبدیل کنید.
  • خرید آنلاین، تحویل در فروشگاه ، راحتی خرید آنلاین را ارائه می‌دهد، اما مشتریان می‌توانند کالای خود را در همان روز با تحویل گرفتن آن از فروشگاه کسب ‌و کارتان به جای منتظر ماندن برای ارسال، دریافت کنند. مشتریانی که این کار را انجام می دهند ممکن است به محض بازدید از مکان شما و دیدن موارد دیگری که ارائه می دهید، تشویق شوند که بیشتر خرج کنند. 
  • ارائه خدمات استثنایی با حصول اطمینان از پرسنل کافی فروشگاه شما، به خصوص در فصول شلوغ، خدمات مشتری برجسته ای را به مشتریان خود ارائه دهید. اطمینان حاصل کنید که کارکنان برای حل هر مشکلی که برای مشتریان پیش می‌آید به طور مناسب آموزش دیده‌اند تا خریداران در آینده احساس خوبی داشته باشند. روابط خود را با مشتریان توسعه دهید تا آنها ترجیح دهند به جای انجام فرآیند غیرشخصی خرید آنلاین چیزی، مستقیماً با شما برخورد کنند.
  • ارائه تخفیف در فروشگاه. تخفیف های ویژه ای در فروشگاه ارائه دهید که مشتریان نمی توانند به صورت آنلاین از آنها استفاده کنند. اگر مشتریان تعداد معینی از فروشگاه را بازدید می کنند، هدیه ارائه دهید. اگر میزبان یک رویداد تبلیغاتی یا پنجره تخفیف هستید، حتماً داده‌های فروش را دنبال کنید تا ببینید آیا ترافیک فروشگاه شما قبل، حین و بعد از آن افزایش می‌یابد.

انتهای مطلب/ منبع

برچسب‌ها
آژانس کسب و کار (19) اخبار کسب و کار (8) اخبار کسب و کار ایران (6) استراتژی بازاریابی (11) استراتژی کسب و کار (10) اشتغال آفرینی (16) اشتغال زایی (22) اشتغال پایدار (7) اقتصاد ایران (14) اقتصاد دانش بنیان (9) اقتصاد دیجیتال (7) ایجاد اشتغال (24) ایده کسب و کار (5) بازاریابی دیجیتال (7) بازاریابی و فروش (5) بازاریابی کسب و کار (16) باشگاه مشتریان (7) برنامه کسب و کار (13) برندسازی کسب و کار (7) بهبود فضای کسب و کار (11) توسعه کارآفرینی (8) توسعه کسب و کار (20) حمایت از کسب و کار (8) دولت سیزدهم (13) راه اندازی وب سایت کسب و کار (5) راه اندازی کسب و کار (27) راه اندازی کسب و کار خانگی (5) رشد تولید (6) رشد و توسعه کسب و کار (20) رشد کسب و کار (35) رونق تولید (7) شرکت های دانش بنیان (8) شورای عالی کار (7) طرح کسب و کار (6) مجوزهای کسب و کار (5) مدیریت ارتباط با مشتری (17) مدیریت کسب و کار (46) مشاور کسب و کار (12) نرخ بیکاری (6) وزارت کار (21) کسب و کار آنلاین (9) کسب و کار الکترونیک (6) کسب و کار ایران (25) کسب و کار اینترنتی (8) کسب و کار دیجیتال (5)