چت GPT برای بازاریابی محتوا

چگونه برندها می توانند از چت GPT برای بازاریابی محتوا استفاده کنند

به احتمال زیاد تا به حال نام چت GPT را شنیده‌اید، برنامه هوش مصنوعی مولد که به دلیل پاسخ‌های مکالمه‌ای و انسان‌ مانندش به پرسش‌ها مورد توجه قرار گرفته است. این ربات چت که در اواخر سال گذشته توسط OpenAI راه اندازی شد، از یک مدل پردازش زبان برای پیش بینی پاسخ هایی استفاده می کند که به طرز وحشتناکی منعکس کننده گفتار انسان هستند و تنها چند ثانیه طول می کشد تا تداعی شود.

تنها پنج روز پس از راه‌اندازی، این اپلیکیشن بیش از یک میلیون کاربر را جذب کرد که از این فناوری برای انجام هر کاری از جمله نوشتن مقاله، موضوعات تحقیق، پیش‌نویس ایمیل‌ها و قالب‌ها و اصلاح کد استفاده کرده‌اند. با توجه به خروجی محتوای کم هزینه این برنامه، بازاریاب های دیجیتال باهوش به سرعت از فناوری جدید استفاده کردند. در اینجا چیزی است که بازاریابان دیجیتال باید در مورد نحوه استفاده از چت GPT بدانند.

بیایید با محدودیت های آن شروع کنیم

قبل از انتقال استراتژی محتوای خود به چت GPT، مهم است که فناوری و محدودیت‌های ذاتی آن را درک کنید. از آنجا که از یک مدل پردازش زبان استفاده می کند، خروجی آن بر اساس پیش بینی زبان است. نتیجه یک پاسخ انسان مانند است، اما درست مانند انسان های خطاپذیر، ربات نیز می تواند اشتباه کند. مهمتر از همه، این مدل مبتنی بر مبنای واقعی محتوا نیست. با توجه به وب سایت برنامه:

چت GPT گاهی اوقات پاسخ هایی با صدای معقول اما نادرست یا بی معنی می نویسد. رفع این مشکل چالش برانگیز است، زیرا: (۱) در طول آموزش RL، در حال حاضر هیچ منبع حقیقت وجود ندارد. (۲) آموزش محتاط تر بودن مدل باعث می شود تا سوالاتی را که می تواند به درستی پاسخ دهد رد کند. و (۳) آموزش تحت نظارت، مدل را گمراه می کند، زیرا پاسخ ایده آل به آنچه مدل می داند بستگی دارد، نه آنچه نشان دهنده انسانی می داند.

استفاده از چت GPT برای پیش نویس محتوای وبلاگ

حتی با وجود محدودیت‌ها، بسیاری از بازاریابان دیجیتال دریافته‌اند که چت GPT می‌تواند ابزار مؤثری برای تهیه پیش‌نویس مقاله وبلاگ، پست رسانه‌های اجتماعی یا سایر محتوای آنلاین باشد. غلبه بر احتمال خروجی های نادرست با درگیر کردن یک ویرایشگر برای تأیید نتیجه، نسبتاً ساده است.

بازاریابانی که می خواهند از چت GPT برای تولید محتوا استفاده کنند، باید از تأثیرات بالقوه سئو نیز آگاه باشند. Google به طور سنتی محتوای تولید شده به صورت خودکار را جریمه می‌کند، زیرا طبق خط‌ مشی هرزنامه شرکت، کیفیت آن را پایین می‌داند. علاوه بر این، در نظر گرفتن چشم انداز رقابتی مهم است. نرم افزار چت GPT با گوگل رقابت می کند، بنابراین گمانه زنی های زیادی وجود دارد که گوگل به سمت جریمه کردن محتوای تولید شده توسط رقبا حرکت خواهد کرد.

مخاطرات بالا هستند. چنین جریمه هایی می تواند منجر به حذف کامل یک وب سایت از نتایج جستجوی گوگل شود، پس حتما با دقت قدم بردارید. یک استراتژی ایمن تر، استفاده از نرم افزار برای ایجاد خطوط کلی و داشتن محتوای بررسی واقعیت انسانی و تکرار پیش نویس برای اطمینان از جدید بودن و ارزش محور بودن آن است.

چت GPT را با استراتژی SEO خود ادغام کنید

وقتی در مورد کلمات کلیدی به موقعی که بر صنعت شما تأثیر می گذارند یاد می گیرید، از چت GPT می توان برای نوشتن محتوایی استفاده کرد که شامل یا به سؤالات مربوط به کلمه کلیدی برای پشتیبانی از بهینه سازی موتور جستجو پاسخ می دهد. نتیجه محتوای کم‌هزینه‌ای است که می‌تواند به سرعت در پاسخ به یک فرصت زودگذر تولید شود و ممکن است باعث ایجاد ترافیک برای وب‌سایت شما شود. البته، هنوز هم ضروری است که محتوا را بررسی کنید و آن را متعلق به خودتان کنید تا از صدمه زدن به سئوی وب سایت خود جلوگیری کنید.

استفاده از چت GPT برای نوشتن ایمیل و سایر برنامه ها

چت GPT ممکن است مزایای بازاریابی ایمیلی را ارائه دهد، زیرا هیچ عواقب احتمالی SEO وجود ندارد. مانند پیش نویس یک وبلاگ یا مقاله، مهم است که یک انسان برای اطمینان از صحت محتوا و مطابق با صدای برند شما مداخله کند. همچنین ممکن است برای موارد اضافی و کلمات و عبارات غیر ضروری نیاز به کپی و ویرایش داشته باشید.

این نرم‌افزار همچنین می‌تواند به نوشتن محتوا برای ارائه‌های بازاریابی، ایمیل‌ها، فیلم‌های اسکریپت‌شده و رسانه‌های اجتماعی کمک کند. در حالی که شکی وجود ندارد که این فناوری انقلابی و بی‌سابقه است، اما همچنان برای استفاده در بازاریابی دیجیتال و زندگی روزمره به کنترل‌ها و تعادل‌های انسانی نیاز دارد.

انتهای مطلب/ منبع

برچسب‌ها
آژانس کسب و کار (19) اخبار کسب و کار (8) اخبار کسب و کار ایران (6) استراتژی بازاریابی (11) استراتژی کسب و کار (10) اشتغال آفرینی (16) اشتغال زایی (22) اشتغال پایدار (7) اقتصاد ایران (14) اقتصاد دانش بنیان (9) اقتصاد دیجیتال (7) ایجاد اشتغال (24) ایده کسب و کار (5) بازاریابی دیجیتال (7) بازاریابی و فروش (5) بازاریابی کسب و کار (16) باشگاه مشتریان (7) برنامه کسب و کار (13) برندسازی کسب و کار (7) بهبود فضای کسب و کار (11) توسعه کارآفرینی (8) توسعه کسب و کار (20) حمایت از کسب و کار (8) دولت سیزدهم (13) راه اندازی وب سایت کسب و کار (5) راه اندازی کسب و کار (27) راه اندازی کسب و کار خانگی (5) رشد تولید (6) رشد و توسعه کسب و کار (20) رشد کسب و کار (35) رونق تولید (7) شرکت های دانش بنیان (8) شورای عالی کار (7) طرح کسب و کار (6) مجوزهای کسب و کار (5) مدیریت ارتباط با مشتری (17) مدیریت کسب و کار (46) مشاور کسب و کار (12) نرخ بیکاری (6) وزارت کار (21) کسب و کار آنلاین (9) کسب و کار الکترونیک (6) کسب و کار ایران (25) کسب و کار اینترنتی (8) کسب و کار دیجیتال (5)